ADVERTEREN

Het Vakblad Kinderopvang en Onderwijs biedt verschillende offline en online advertentie- en communicatiemogelijkheden. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Download hieronder de tarievenkaart of neem contact met ons op.

 • Advertentie

  Vier keer per jaar verschijnt het Vakblad Kinderopvang en Onderwijs in een oplage van 3.000 exemplaren met abonnees in Vlaanderen. Het Vakblad wordt onder andere gelezen door pedagogisch medewerkers, studenten en docenten in de kinderopvang en het basisonderwijs, onthaalouders, (midden)managers en besluitnemers in de kinderopvang en het onderwijs.

 • Advertorial

  Door het publiceren van een advertorial ontstaat er een ogenschijnlijk objectieve publicatie. Uw advertentie wordt geplaatst in de vorm van een redactioneel artikel.

 • Insteker

  Bij het verspreiden van het Vakblad Kinderopvang en Onderwijs, is het mogelijk uw insteker mee te sturen naar de lezers. Uw communicatie wordt los in het Vakblad gestoken en meegestuurd.

 • Online mogelijkheden

  Het vakblad Kinderopvang en Onderwijs biedt ook online advertentie- en communicatiemogelijkheden aan. Zo kunt u bijvoorbeeld op de website een banner plaatsen of uw publicatie meesturen in de maandelijkse nieuwsbrief.